Agenturer

01 brand c

Fujikura er absolut markedsledende inden for Fusionsplidsere både til installation og til fabrikssplidsere til specielle fibertyper.

Men Fujikura har derudover et meget bredt program inden for fiberoptiske komponenter og er desuden en af verdens største producenter af optiske fibre til både telekommunikation og billede- og lysbærende fibre til blandt medico-industrien.

BBT fiberoptic kan med Fujikura tilbyde et bredt program af fiberoptiske produkter og instrumenter med eget service- og kalibreringsværksted og høj driftsikkerhed på produkterne.

Få mere information om Fujikura splidsere og tilbehør her


Viavi Color jpg

VIAVI er det nye navn for det tidligere JDSU - og er verdens største producent af fiberoptiske instrumenter. VIAVI er også markedsledende indenfor test af ethernet, Kabel-TV, Antenne kabler og mobilnetværk. I takt med den teknologiske udvikling smelter mange af de nævnte områder sammen. F.eks. indgår fiberoptik i alle ovennænvte netværkstyper og binder systemerne sammen i stigende grad.

BBT forhandler hele den fiberoptiske del af VIAVI´s program, men også store dele af ethernet test delen og instrumenter til test i mobile netværk. 

BBT er lagerførende på en stor del af produkterne og lejer de fleste af instrumenterne ud.


logo-corning

Corning er et af de stærkeste leverandører af optiske fiberkabler, og har været med fra fiberoptikkens spæde start.

BBT fiberoptic er forhandler på det danske marked af Cornings fiberoptiske kabler samt deres management løsninger.

BBT fiberoptic kan tilbyde et komplet program af fiberoptiske kabler fra Corning. Vi er naturligvis lagerførende på en række standard produkter, men leverer også gerne specialløsninger, skræddersyet til din opgave.


miller logo

Ripley er en fusion af de tidligere Miller og Clauss, som begge har været markedsledende inden for håndværktøj i mere end 30 år.

Ripley har et bredt program af værktøj både til kobber og fiberoptiske opgaver. Produkterne er altid gennemtestede og særdeles robuste.

BBT fiberoptic lagerfører langt de fleste af Ripleys håndværktøj til fiberoptisk installation. 

Vesala

Vesala er et Finsk selskab, der har specialiseret sig i analogt tesudstyr, primært til Tele/Data transmission.

Produktprogrammet omfatter testtelefoner med VDSL-DSLAM samt kabel- og rørsøgere.
Produkterne er udviklet og fortsat produceret i Finland.